Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen
Gerelateerde vacatures
inMenen
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Menen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u bepaalde duur
inDeinze
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Deinze zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u onbepaalde duur
inLokeren
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Lokeren zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 22u onbepaalde duur
inBeringen
Regio: Limburg
Voor onze Bel&Bo winkel in BERINGEN zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u onbepaalde duur
inWesterlo
Regio: Antwerpen
Voor onze Bel&Bo winkel in WESTERLO zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 32u onbepaalde duur
inLanaken
Regio: Limburg
Voor onze Bel&Bo winkel in Lanaken zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 24u onbepaalde duur
inOudenaarde
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Oudenaarde zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 24u onbepaalde duur
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Ben je een echte probleemoplosser en spreekt het je aan om veel op de baan te zijn ?   Dan hebben wij wel dé perfecte job voor jou !  Bel&Bo is op zoek naar een :
inLonderzeel
Regio: Vlaams-Brabant
Voor onze Bel&Bo winkel in Londerzeel zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u onbepaalde duur
inKortrijk
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Ring Shopping Kortrijk zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 28u onbepaalde duur
alle vacatures

Werken in één van onze winkels

Werken op het hoofdkantoor

Werken in ons distributiecentrum

Samenwerken & fun

Werken in een familiebedrijf

Spontaan solliciteren

Studentenjobs & stages

Hoe solliciteren?

Jouw toekomstige collega's

Stephanie styliste

Bij Bel&Bo vinden we het superfijn om elkaar wat beter te leren kennen. We doen graag een babbeltje met jou in één van onze winkels of online en geven jou omgekeerd graag een kijkje in ons familiebedrijf. In deze blog maak je kennis met Stephanie (47 jaar). Zij is al 7 lentes styliste voor Bel&Bo en creëert telkens de collectie voor meisjes van 0 tot 8 jaar.

mijn verhaal

Emi Magazijnmedewerker

Emi werkt al twaalf jaar als magazijnmedewerker. Ze verwerkt de kledij voor de winkels en de webshop. Emi: "Ik hou van die afwisseling. Geen enkele dag is dezelfde en de sfeer onder de collega’s zit goed. De werktijden zijn perfect voor mensen met kinderen. Bel&Bo is een familiebedrijf en dat voel je in elke afdeling. Bovendien groeien we nog steeds en ik ben fier dat ik deze evolutie mag meemaken."

mijn verhaal

Christa Magazijnmedewerker

Christa is magazijnmedewerker en werkt al dertig jaar bij Bel&Bo. Ze komt nog steeds elke dag met even veel goesting werken. Christa: "Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat de kleding piekfijn naar onze winkels vertrekt. Het is een voorrecht om als eerste de collecties te kunnen zien, (welke vrouw vindt dit nu niet ?) maar doorslaggevend zijn toch wel de afwisseling en aangename werkuren. Bovendien help ik enkele dagen per jaar mee op onze stockverkoop. Zo leer ik ook onze klanten van dichtbij kennen. Met de collega’s klikt het goed en we zien mekaar ook al eens buiten het werk. Leuk natuurlijk, want voor mij is de werksfeer minstens even belangrijk als mijn job."

mijn verhaal

Ine Aankoper collectie

Sinds september 2018 werkt Ine als aankoopster voor de dames en meisjes collectie. Haar job omvat zowel een creatief als een analytisch luik. Haar diploma handelsingenieur komt perfect van pas, maar haar passie voor fashion was doorslaggevend voor haar keuze. Ine: "Ik had reeds een jaar op de aankoopafdeling bij Bel&Bo gewerkt toen ik naar het buitenland verhuisde. Zeven maand later liep het buitenlands avontuur op zijn einde, maar kon ik opnieuw thuiskomen bij Bel&Bo. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Mijn job is heel gevarieerd: de ene dag selecteer ik stalen bij leveranciers, de andere dag analyseer ik de budgetten en onderhandel ik over prijzen. Ik doe mijn job heel graag, maar de familiale sfeer en de band met de collega’s vind ik zelfs nóg belangrijker."

mijn verhaal

Griet Shopmanager

Griet werkt vijf jaar voor Bel&Bo en is sinds drie jaar shopmanager: "Ik heb een zwak voor mode, maar ook - en vooral - voor mensen. Ik ben sociaal aangelegd en kan met veel verschillende persoonlijkheden overweg. Dat maakt dat ik elke dag met plezier opsta om te gaan werken. Ik leid een team van zo’n vijf mensen. Ik maak de planning, coach hen en analyseer dagelijks de verkoopcijfers van ons filiaal. Daarnaast sta ik ook mee op de vloer. Bel&Bo is een familiebedrijf waar iedereen gelijk is. Onze klanten voelen dat ook zo aan. We hebben veel vaste klanten die we met de voornaam aanspreken. Ons doel? De perfecte outfit samenstellen voor een betaalbare prijs. We willen een echte boetiek-ervaring creëren en dat appreciëren onze klanten. Daarvoor doe je het natuurlijk!"

mijn verhaal

Evelyne IT-medewerker

Evelyne werkt sinds 2002 voor Bel&Bo. Ze zag het familiebedrijf exponentieel uitbreiden, maar ze voelt zich nog steeds op haar plaats als IT-medewerker: "Ik programmeer en optimaliseer onze IT-toepassingen. Dat gaat van ons intern CMS-systeem tot de webshop etc. … Dit luik is heel technisch van aard, maar daarnaast geef ik ook support aan al onze gebruikers. Hoewel ik mijn dag nooit perfect op voorhand kan inplannen, houd ik van de variatie en het contact met de collega’s. Ik werk dichtbij huis en mijn functie is makkelijk combineerbaar met mijn gezinsleven. Ik vind het fantastisch in een open landscape te werken waar iedereen mekaar kent en er een open sfeer heerst."

mijn verhaal

Daisy fit coördinator

Daisy werkt al vijf jaar als fit coördinator dameskleding op de kwaliteitsafdeling. In een team van vijf collega’s gaat zij dagelijks de krappe deadlines aan, maar wel doorspekt met een flinke dosis werkplezier. Daisy: "Ik sta in voor het op punt stellen van de pasvorm. Die moet voldoen aan onze basismaten, maar ook de afwerking moet tiptop in orde zijn. We hebben nauw contact met de aankoop, de styling afdeling en onze leveranciers. Bel&Bo is ondertussen al een stuk gegroeid, maar toch telt elk individu. Ook in ons team kan ik steeds terugvallen op mijn collega’s."

mijn verhaal

Jennifer Grafisch designer

Het is intussen zeven jaar geleden dat Jennifer op haar vertrouwde plek kwam in de Marketingafdeling. Ze zag de vacature passeren op LinkedIn, solliciteerde en enkele maanden erna mocht ze aan de slag. “Het leek me leuk om als grafisch ontwerpster voor een kledingwinkel te werken. Deze functie was bovendien op een Marketingafdeling, waardoor ik ook andere facetten kon zien buiten het pure ontwerpen”.

De grootste brok in Jennifers job is de tweewekelijkse folder. Ze neemt het volledige ontwerp voor haar rekening, en dat maar liefst 16 keer per jaar. Daarnaast komen er heel wat extra’s bij zoals de affiches in de winkels, Evivaflyers, Instagramfeed … Dat zorgt voor heel wat variatie in haar job.

mijn verhaal

Thomas medewerker picking

In 2014 deed Thomas vakantiejob bij Bel&Bo. Hij voerde daarna enkele andere jobs uit in het magazijn, maar is vandaag medewerker op de picking afdeling. In zijn functie moet hij goed kunnen plannen en vooral logisch nadenken. Thomas: "Ik ben electromechanieker van opleiding, maar kan me echt uitleven bij Bel&Bo. Ik krijg de kans om mezelf te ontplooien en verschillende taken uit te proberen. De werkuren sluiten goed aan bij mijn privéleven. Met de collega’s lachen we heel wat af en de sfeer zit goed. Bovendien heb ik een goede band met de verantwoordelijken. Iedereen is hier gelijk."

mijn verhaal