Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen
Gerelateerde vacatures
inMaldegem
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel te Maldegem zijn wij op zoek naar een Shopmanager
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Bel&Bo is op zoek naar een Junior Digital Content Designer : iemand waar de creativiteit van afspat en die een hart voor mode heeft. 
inVertrouwelijk
Regio: West-Vlaanderen
Ben je een echte probleemoplosser en spreekt het je aan om veel op de baan te zijn? Dan hebben wij wel dé perfecte job voor jou!  Bel&Bo is op zoek naar een :
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze hoofdzetel te Deerlijk zijn wij op zoek naar een Allround Magazijnier
inDilbeek
Regio: Vlaams-Brabant
Voor onze Bel&Bo winkel in Dilbeek zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u onbepaalde duur
inHeist a/Zee
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Heist a/Zee zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 32u onbepaalde duur
inGeraardsbergen
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Geraardsbergen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 24u bepaalde duur
inTessenderlo
Regio: Limburg
Voor onze Bel&Bo winkel in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een Shopmanager
inVertrouwelijk
Regio:
[chapo]
inDenderleeuw
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Denderleeuw zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 32u bepaalde duur
alle vacatures

Werken in één van onze winkels

Werken op het hoofdkantoor

Werken in ons distributiecentrum

Samenwerken & fun

Spontaan solliciteren

Studentenjobs & stages

Hoe solliciteren?

Jouw toekomstige collega's

Stephanie styliste

Stephanie werkt sinds drie jaar als styliste voor de baby meisjes en kleuters:  "Ons team bestaat uit vijf enthousiaste stylisten die niet alleen op het werk, maar ook daarnaast een goede band hebben. We werken nauw samen met de collega’s van de kwaliteitscontrole en aankoop. Ik kan me creatief uitleven in mijn job, maar hou ook van het technische aspect. Wij ontwerpen zelf elk artikel en het artwork. Daarnaast maken we ook de technische fiches van onze creaties - niet onbelangrijk - want élk detail telt. Natuurlijk zijn er bepaalde richtlijnen waaraan we ons moeten houden, zoals de actuele trends en het budget, maar toch voel ik me vrij om doen wat ik graag doe.

mijn verhaal

Emi Magazijnmedewerker

Emi werkt al twaalf jaar als magazijnmedewerker. Ze verwerkt de kledij voor de winkels en de webshop. Emi: "Ik hou van die afwisseling. Geen enkele dag is dezelfde en de sfeer onder de collega’s zit goed. De werktijden zijn perfect voor mensen met kinderen. Bel&Bo is een familiebedrijf en dat voel je in elke afdeling. Bovendien groeien we nog steeds en ik ben fier dat ik deze evolutie mag meemaken."

mijn verhaal

Christa Magazijnmedewerker

Christa is magazijnmedewerker en werkt al dertig jaar bij Bel&Bo. Ze komt nog steeds elke dag met even veel goesting werken. Christa: "Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat de kleding piekfijn naar onze winkels vertrekt. Het is een voorrecht om als eerste de collecties te kunnen zien, (welke vrouw vindt dit nu niet ?) maar doorslaggevend zijn toch wel de afwisseling en aangename werkuren. Bovendien help ik enkele dagen per jaar mee op onze stockverkoop. Zo leer ik ook onze klanten van dichtbij kennen. Met de collega’s klikt het goed en we zien mekaar ook al eens buiten het werk. Leuk natuurlijk, want voor mij is de werksfeer minstens even belangrijk als mijn job."

mijn verhaal

Ine Aankoper collectie

Sinds september 2018 werkt Ine als aankoopster voor de dames en meisjes collectie. Haar job omvat zowel een creatief als een analytisch luik. Haar diploma handelsingenieur komt perfect van pas, maar haar passie voor fashion was doorslaggevend voor haar keuze. Ine: "Ik had reeds een jaar op de aankoopafdeling bij Bel&Bo gewerkt toen ik naar het buitenland verhuisde. Zeven maand later liep het buitenlands avontuur op zijn einde, maar kon ik opnieuw thuiskomen bij Bel&Bo. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Mijn job is heel gevarieerd: de ene dag selecteer ik stalen bij leveranciers, de andere dag analyseer ik de budgetten en onderhandel ik over prijzen. Ik doe mijn job heel graag, maar de familiale sfeer en de band met de collega’s vind ik zelfs nóg belangrijker."

mijn verhaal

Griet Shopmanager

Griet werkt vijf jaar voor Bel&Bo en is sinds drie jaar shopmanager: "Ik heb een zwak voor mode, maar ook - en vooral - voor mensen. Ik ben sociaal aangelegd en kan met veel verschillende persoonlijkheden overweg. Dat maakt dat ik elke dag met plezier opsta om te gaan werken. Ik leid een team van zo’n vijf mensen. Ik maak de planning, coach hen en analyseer dagelijks de verkoopcijfers van ons filiaal. Daarnaast sta ik ook mee op de vloer. Bel&Bo is een familiebedrijf waar iedereen gelijk is. Onze klanten voelen dat ook zo aan. We hebben veel vaste klanten die we met de voornaam aanspreken. Ons doel? De perfecte outfit samenstellen voor een betaalbare prijs. We willen een echte boetiek-ervaring creëren en dat appreciëren onze klanten. Daarvoor doe je het natuurlijk!"

mijn verhaal

Evelyne IT-medewerker

Evelyne werkt sinds 2002 voor Bel&Bo. Ze zag het familiebedrijf exponentieel uitbreiden, maar ze voelt zich nog steeds op haar plaats als IT-medewerker: "Ik programmeer en optimaliseer onze IT-toepassingen. Dat gaat van ons intern CMS-systeem tot de webshop etc. … Dit luik is heel technisch van aard, maar daarnaast geef ik ook support aan al onze gebruikers. Hoewel ik mijn dag nooit perfect op voorhand kan inplannen, houd ik van de variatie en het contact met de collega’s. Ik werk dichtbij huis en mijn functie is makkelijk combineerbaar met mijn gezinsleven. Ik vind het fantastisch in een open landscape te werken waar iedereen mekaar kent en er een open sfeer heerst."

mijn verhaal

Daisy fit coördinator

Daisy werkt al vijf jaar als fit coördinator dameskleding op de kwaliteitsafdeling. In een team van vijf collega’s gaat zij dagelijks de krappe deadlines aan, maar wel doorspekt met een flinke dosis werkplezier. Daisy: "Ik sta in voor het op punt stellen van de pasvorm. Die moet voldoen aan onze basismaten, maar ook de afwerking moet tiptop in orde zijn. We hebben nauw contact met de aankoop, de styling afdeling en onze leveranciers. Bel&Bo is ondertussen al een stuk gegroeid, maar toch telt elk individu. Ook in ons team kan ik steeds terugvallen op mijn collega’s."

mijn verhaal

Jennifer Grafisch designer

Jennifer is één van de jongste telgen bij Bel&Bo. Zij werkt al twee jaar als grafisch designer in het marketingteam. Ze vertelt graag over haar eerste werkervaring: "Ik ontwerp de tweewekelijkse folder en alle point-of-sale materiaal (cfr. posters, displays, …). Ik voelde me onmiddellijk opgenomen in de groep. De sfeer is open en er mag (moet) al eens gelachen worden. Bij Bel&Bo krijg je de kans om te leren en jezelf te ontplooien. Fouten worden natuurlijk niet aangemoedigd, maar ze worden ook niet afgestraft: de beste manier om creatief te blijven. Hoe goed je ook in je job bent, de persoonlijkheid van elke werknemer is minstens even belangrijk. Dat is de Bel&Bo-spirit."

mijn verhaal

Thomas medewerker picking

In 2014 deed Thomas vakantiejob bij Bel&Bo. Hij voerde daarna enkele andere jobs uit in het magazijn, maar is vandaag medewerker op de picking afdeling. In zijn functie moet hij goed kunnen plannen en vooral logisch nadenken. Thomas: "Ik ben electromechanieker van opleiding, maar kan me echt uitleven bij Bel&Bo. Ik krijg de kans om mezelf te ontplooien en verschillende taken uit te proberen. De werkuren sluiten goed aan bij mijn privéleven. Met de collega’s lachen we heel wat af en de sfeer zit goed. Bovendien heb ik een goede band met de verantwoordelijken. Iedereen is hier gelijk."

mijn verhaal