Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen

Charlotte, onze digital creative

Charlotte is al sinds jongs af aan gebeten door mode. Ze volgde mode-ontwerp en ging in het hoger onderwijs verder in grafisch ontwerp. “Toen ik op een zondagochtend de krant doorbladerde en een vacature bij Bel&Bo zag openstaan, kwam ik met een bang hartje solliciteren”, verklapt ze. Nu is ze meer dan blij dat ze die stap toen durfde zetten.

In haar vorige job lag vooral de focus op drukwerk, wat een hele ommezwaai werd. “Ik was erg geboeid door de online wereld”, vertelt Charlotte. “Ik deed aan zelfstudie en kreeg heel wat hulp en opleiding vanuit het bedrijf zelf.” Zo kon ze uitgroeien tot de digital creative die ze vandaag is.

Net zoals de online wereld veranderde Charlotte haar job ook erg hard in die acht jaar. “In het begin bestond het webteam maar uit 1 persoon”, lacht ze. “Ik deed vanalles toen: sociale media beheren, fotografie van webartikelen, foto’s bewerken, digitale nieuwsbrieven opmaken, teksten schrijven voor de website … Intussen zijn we met acht en heeft iedereen z’n specialiteit. Zo hou ik me nu vooral bezig met het opmaken van digitale nieuwsbrieven en webpagina’s.”

Hoe pakt ze dat nu aan? “We hebben tweewekelijks een nieuwe collectie die m’n collega verwerkt in een folder. Die folder werk ik online verder uit. Ik pik er thema’s uit voor in een nieuwsbrief, die klanten in hun mailbox krijgen. Daarnaast maak ik webpagina’s om de klanten te inspireren, denk bijvoorbeeld aan een landingspagina over verschillende type jeansbroeken”, vertelt ze. “Het leuke is dat ik steeds met vrolijke, kleurrijke beelden mag werken. Da’s echt een groot pluspunt aan deze werkplek!”

“Fashion houdt m’n job boeiend, maar evengoed de online wereld die nooit stilstaat. Ik ben vrijwel zeker dat mijn job nooit saai of vervelend wordt”, zegt ze overtuigend. “Daarnaast is het ook écht een leuk bedrijf om in te werken. Er zijn heel veel verschillende mensen, met elk hun karakter en persoonlijkheid, en iedereen wordt daar zo hard in geapprecieerd. Er hangt een familiale sfeer en er worden ook allerlei dingen georganiseerd om die sfeer te behouden, denk maar aan eens een foodtruck na het werk, iets samen drinken, teambuildings …”

Ook werken op onze #2 Great Place to Work?
Bekijk nu onze vacatures en ontdek of jouw droomjob ertussen zit. We leren je graag kennen!