Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen

Over ons

Na 30 jaar ervaring in de retail en een geslaagde rebranding werd Bel&Bo opgericht in 2010. Het 100% Belgische bedrijf – opgestart door de West-Vlaamse familie Delfosse - groeide uit tot een toonaangevend modebedrijf met als drijvende krachten: kleur, klantenservice en fashion. Het eigen styling team werkt nauw samen met de aankoopafdeling en volgt de trends op de voet. Het merk lanceert per seizoen acht collecties en twee capsulecollecties in samenwerking met NINA magazine.

Bel&Bo is er voor de trendgevoelige jonge vrouw en haar hele gezin. Voor de drukbezette mama die zich elk seizoen professioneel laat stylen in haar favoriete Bel&Bo winkel. Voor de praktische, maar trendy dame die ook de kids en haar partner graag modieus kleedt. Bel&Bo is er voor haar hippe tienerdochter én ook voor haar eigen mama.

Het is die verscheidenheid die Bel&Bo typeert.

De verkoopteams zijn getraind in kleur en stijl zodat elke klant straalt. Naast een uitgebreide collectie kledij vind je bij Bel&Bo schoenen, accessoires, lingerie, bad- en nachtgoed aan een betaalbare prijs. Elk artikel wordt geproduceerd op een eerlijke en transparante manier. Weet je graag meer over het unieke DNA van Bel&Bo? Lees dan zeker verder!

vacatures >

1. Great place to work

Bel&Bo nam in 2018 voor de tweede keer deel aan de wedstrijd Great Place to Work en eindigde al onmiddellijk bij de Top 10. Een Great Workplace is een werkomgeving waar er vertrouwen is, je trots bent op wat je doet en waar fun niet mág, maar moet!

Meer info >

2. Groeien

Bij Bel&Bo staat persoonlijke groei centraal. In samenspraak met alle werknemers werden vijf waarden bepaald en gebundeld in het JOKER opleidingstraject met verschillende opleidingen op maat en een persoonlijk groeiplan. JOKER staat voor Juist in prijs, Overleg en werk samen, Kleurrijk en creatief, Eerst de klant en Respectvol, eerlijk en duurzaam ondernemen. Groei jij graag met ons mee?

Vacatures >

3. Één grote familie

Één grote familie : we brengen mensen samen die positief in het leven staan en oog hebben voor mekaar. Bel&Bo is nog steeds een familiebedrijf met dezelfde waarden als bij haar ontstaan, maar met meer familieleden. Maak jij graag deel uit van onze kleurrijke familie?

Vacatures >

4. (H)eerlijke mode

Shop je bij voorkeur graag lokaal? Lijkt het je fantastisch om voor een bedrijf van eigen bodem te werken? Bel&Bo is een 100% Belgische onderneming en dat blijft ze ook. De hoofdzetel ligt in het West-Vlaamse Deerlijk, de productieateliers bevinden zich in het buitenland. Als lid van Fair Wear Foundation gebeurt de productie van elk artikel op een transparante en eerlijke manier met respect voor mens en dier. Duurzaamheid zit in ons DNA.

Ontdek nu onze duurzame initiatieven >

5. Beste winkelketen

Bel&Bo werd ondertussen al meerdere keren verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie Damesmode. Deze award is een fantastische erkenning van onze klanten voor onze medewerkers die dagelijks streven naar de beste service en professionaliteit zowel in de winkels als op de webshop. Stem jij dit jaar opnieuw voor ons?

Gerelateerde vacatures
inMaldegem
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel te Maldegem zijn wij op zoek naar een Shopmanager
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Bel&Bo is op zoek naar een Junior Digital Content Designer : iemand waar de creativiteit van afspat en die een hart voor mode heeft. 
inVertrouwelijk
Regio: West-Vlaanderen
Ben je een echte probleemoplosser en spreekt het je aan om veel op de baan te zijn? Dan hebben wij wel dé perfecte job voor jou!  Bel&Bo is op zoek naar een :
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze hoofdzetel te Deerlijk zijn wij op zoek naar een Allround Magazijnier
inDilbeek
Regio: Vlaams-Brabant
Voor onze Bel&Bo winkel in Dilbeek zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u onbepaalde duur
inHeist a/Zee
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Heist a/Zee zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 32u onbepaalde duur
inGeraardsbergen
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Geraardsbergen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 24u bepaalde duur
inTessenderlo
Regio: Limburg
Voor onze Bel&Bo winkel in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een Shopmanager
inVertrouwelijk
Regio:
[chapo]
inDenderleeuw
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Denderleeuw zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 32u bepaalde duur