Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen

Over ons

Na 30 jaar ervaring in de retail en een geslaagde rebranding werd Bel&Bo opgericht in 2010. Het 100% Belgische bedrijf – opgestart door de West-Vlaamse familie Delfosse - groeide uit tot een toonaangevend modebedrijf met als drijvende krachten: kleur, klantenservice en fashion. Het eigen styling team werkt nauw samen met de aankoopafdeling en volgt de trends op de voet. Het merk lanceert per seizoen acht collecties en twee capsulecollecties in samenwerking met NINA magazine.

Bel&Bo is er voor de trendgevoelige jonge vrouw en haar hele gezin. Voor de drukbezette mama die zich elk seizoen professioneel laat stylen in haar favoriete Bel&Bo winkel. Voor de praktische, maar trendy dame die ook de kids en haar partner graag modieus kleedt. Bel&Bo is er voor haar hippe tienerdochter én ook voor haar eigen mama.

Het is die verscheidenheid die Bel&Bo typeert.

De verkoopteams zijn getraind in kleur en stijl zodat elke klant straalt. Naast een uitgebreide collectie kledij vind je bij Bel&Bo schoenen, accessoires, lingerie, bad- en nachtgoed aan een betaalbare prijs. Elk artikel wordt geproduceerd op een eerlijke en transparante manier. Weet je graag meer over het unieke DNA van Bel&Bo? Lees dan zeker verder!

vacatures >

1. Great place to work

Bel&Bo nam in 2018 voor de tweede keer deel aan de wedstrijd Great Place to Work en eindigde al onmiddellijk bij de Top 10. Een Great Workplace is een werkomgeving waar er vertrouwen is, je trots bent op wat je doet en waar fun niet mág, maar moet!

Meer info >

2. Groeien

Bij Bel&Bo staat persoonlijke groei centraal. In samenspraak met alle werknemers werden vijf waarden bepaald en gebundeld in het JOKER opleidingstraject met verschillende opleidingen op maat en een persoonlijk groeiplan. JOKER staat voor Juist in prijs, Overleg en werk samen, Kleurrijk en creatief, Eerst de klant en Respectvol, eerlijk en duurzaam ondernemen. Groei jij graag met ons mee?

Vacatures >

3. Één grote familie

Één grote familie : we brengen mensen samen die positief in het leven staan en oog hebben voor mekaar. Bel&Bo is nog steeds een familiebedrijf met dezelfde waarden als bij haar ontstaan, maar met meer familieleden. Maak jij graag deel uit van onze kleurrijke familie?

Vacatures >

4. (H)eerlijke mode

Shop je bij voorkeur graag lokaal? Lijkt het je fantastisch om voor een bedrijf van eigen bodem te werken? Bel&Bo is een 100% Belgische onderneming en dat blijft ze ook. De hoofdzetel ligt in het West-Vlaamse Deerlijk, de productieateliers bevinden zich in het buitenland. Als lid van Fair Wear Foundation gebeurt de productie van elk artikel op een transparante en eerlijke manier met respect voor mens en dier. Duurzaamheid zit in ons DNA.

Ontdek nu onze duurzame initiatieven >

5. Beste winkelketen

Bel&Bo werd ondertussen al meerdere keren verkozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie Damesmode. Deze award is een fantastische erkenning van onze klanten voor onze medewerkers die dagelijks streven naar de beste service en professionaliteit zowel in de winkels als op de webshop. Stem jij dit jaar opnieuw voor ons?

Gerelateerde vacatures
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Momenteel is Bel&Bo in het HOOFDKANTOOR TE DEERLIJK op zoek naar een administratief bediende. 
inHeist O/D Berg
Regio: Antwerpen
Voor onze Bel&Bo winkel in Heist O/D Berg zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 32u onbepaalde duur
inLeopoldsburg
Regio: Limburg
Voor onze Bel&Bo winkel in Leopoldsburg zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u onbepaalde duur
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze hoofdzetel te Deerlijk zijn wij op zoek naar een Allround Magazijnier/Chauffeur :
inMaaseik
Regio: Limburg
Voor onze Bel&Bo winkel in Maaseik zijn wij op zoek naar een Shopmanager
inLochristi
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Lochristi zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u bepaalde duur
inBree
Regio: Limburg
Voor onze Bel&Bo winkel in Bree zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 18u bepaalde duur
inVeurne
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel te Veurne zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 24u onbepaalde duur
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor ons centraal magazijn te Deerlijk
inDeerlijk
Regio: West-Vlaanderen
Voor ons centraal magazijn te Deerlijk zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers