Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen

Philip, één van onze technici

Er is alweer een maand achter de rug, tijd om je terug aan één van onze collega’s voor te stellen. Maak kennis met Philip: 50 jaar en al 5,5 jaar medewerker van onze technische dienst.

“Wij hebben de perfecte job voor u”, zei een kennis van Philip vijf jaar geleden. Gek genoeg was hij méer dan raak. Philip zag het leuke magazijn, had een goed sollicitatiegesprek en belandde voltijds op de technisch dienst. Hier bereidt hij samen met een team van zes de verbouwingen van, en herstellingen in, onze Bel&Bo-winkels voor.

Minstens eenmaal per maand krijgt één van onze winkels een nieuwe look. Hier zijn heel wat voorbereidingen voor nodig zodat de winkel niet lang hoeft te sluiten. Die voorbereidingen doet Philip samen met z’n team in het magazijn. “Van de paskamers tot spiegels, van het kassameubel tot het plafond … We zorgen dat alle materialen al op maat gezagen en geslepen zijn nog voor we de winkel binnenstappen.”

 Philips job is allesbehalve een 9-to-5. “Ik heb nog geen week geweten die hetzelfde is als de week ervoor. De ene week zijn we voltijds in het magazijn in Deerlijk, de andere week verbouwen we aan de andere kant van het land en blijven we daar slapen. Soms verbouwen we zelfs ’s nachts een winkel”, vertelt hij. “Die variatie houdt de job boeiend. Steeds kom ik in nieuwe winkels terecht, waar ik andere mensen leer kennen en voor andere uitdagingen kom te staan. Zo leer ik nog elke dag bij!”

“Het allerleukste vind ik als de verbouwing op z’n einde loopt. Dan zie je alles, waar je in team zo aan gewerkt hebt, samenkomen”, glundert Philip. “Teamwork makes the dreamwork hé. Als je zo vaak met elkaar op de baan bent, is het belangrijk dat er een goede band is en die is er bij ons zeker. Dat tilt ons werk zonder twijfel naar een hoger niveau.”

Ook werken op onze #2 Great Place to Work?
Bekijk nu onze vacatures en ontdek of jouw droomjob ertussen zit. We leren je graag kennen!