Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen
Gerelateerde vacatures
inTielt
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in TIELT zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 24u bepaalde duur
inLede
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Lede zijn wij op zoek naar een Shopmanager
inVertrouwelijk
Regio:
[chapo]
inVlaams Brabant/Wallonië
Regio:
Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een District Manager voor de regio Vlaams Brabant/Wallonië :
inBrakel
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Brakel zijn wij op zoek naar een Shopmanager
inTorhout
Regio: West-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Torhout zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 32u bepaalde duur
inOudenaarde
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Oudenaarde zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 24u onbepaalde duur
inDeinze
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze winkel in Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste klantadviseur kleur&stijl - zon- en feestdagen (5u).
inDeerlijk - West-Vlaanderen
Regio: West-Vlaanderen
Ben jij een gedreven ontwikkelaar die altijd op zoek is naar nieuwe ideeën ?  Ben jij communicatief en een echte teamplayer ?  Voor onze hoofdzetel in Deerlijk - West-Vlaanderen - zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe medewerker voor onze IT-afdeling
inStekene
Regio: Oost-Vlaanderen
Voor onze Bel&Bo winkel in Stekene zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker 20u onbepaalde duur
alle vacatures

Vacatures

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kunt u nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Zoekcriteria

Jouw toekomstige collega's

Sharonverkoopmedewerker

Sharon is fiere mama van één kindje en werkt al drie jaar als verkoopmedewerker in één van onze winkels. De werkuren in de verkoop zijn niet altijd even makkelijk, maar de collega’s zijn flexibel onderling zodat Sharon haar job makkelijk kan combineren met haar prille gezin.

mijn verhaal

Stephanie styliste

Stephanie werkt sinds drie jaar als styliste voor de baby meisjes en kleuters:  "Ons team bestaat uit vijf enthousiaste stylisten die niet alleen op het werk, maar ook daarnaast een goede band hebben. We werken nauw samen met de collega’s van de kwaliteitscontrole en aankoop. Ik kan me creatief uitleven in mijn job, maar hou ook van het technische aspect. Wij ontwerpen zelf elk artikel en het artwork. Daarnaast maken we ook de technische fiches van onze creaties - niet onbelangrijk - want élk detail telt. Natuurlijk zijn er bepaalde richtlijnen waaraan we ons moeten houden, zoals de actuele trends en het budget, maar toch voel ik me vrij om doen wat ik graag doe.

mijn verhaal

Emi Magazijnmedewerker

Emi werkt al twaalf jaar als magazijnmedewerker. Ze verwerkt de kledij voor de winkels en de webshop. Emi: "Ik hou van die afwisseling. Geen enkele dag is dezelfde en de sfeer onder de collega’s zit goed. De werktijden zijn perfect voor mensen met kinderen. Bel&Bo is een familiebedrijf en dat voel je in elke afdeling. Bovendien groeien we nog steeds en ik ben fier dat ik deze evolutie mag meemaken."

mijn verhaal

Christa Magazijnmedewerker

Christa is magazijnmedewerker en werkt al dertig jaar bij Bel&Bo. Ze komt nog steeds elke dag met even veel goesting werken. Christa: "Ik zorg er samen met mijn collega’s voor dat de kleding piekfijn naar onze winkels vertrekt. Het is een voorrecht om als eerste de collecties te kunnen zien, (welke vrouw vindt dit nu niet ?) maar doorslaggevend zijn toch wel de afwisseling en aangename werkuren. Bovendien help ik enkele dagen per jaar mee op onze stockverkoop. Zo leer ik ook onze klanten van dichtbij kennen. Met de collega’s klikt het goed en we zien mekaar ook al eens buiten het werk. Leuk natuurlijk, want voor mij is de werksfeer minstens even belangrijk als mijn job."

mijn verhaal

Ine Aankoper collectie

Sinds september 2018 werkt Ine als aankoopster voor de dames en meisjes collectie. Haar job omvat zowel een creatief als een analytisch luik. Haar diploma handelsingenieur komt perfect van pas, maar haar passie voor fashion was doorslaggevend voor haar keuze. Ine: "Ik had reeds een jaar op de aankoopafdeling bij Bel&Bo gewerkt toen ik naar het buitenland verhuisde. Zeven maand later liep het buitenlands avontuur op zijn einde, maar kon ik opnieuw thuiskomen bij Bel&Bo. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Mijn job is heel gevarieerd: de ene dag selecteer ik stalen bij leveranciers, de andere dag analyseer ik de budgetten en onderhandel ik over prijzen. Ik doe mijn job heel graag, maar de familiale sfeer en de band met de collega’s vind ik zelfs nóg belangrijker."

mijn verhaal

Griet Shopmanager

Griet werkt vijf jaar voor Bel&Bo en is sinds drie jaar shopmanager: "Ik heb een zwak voor mode, maar ook - en vooral - voor mensen. Ik ben sociaal aangelegd en kan met veel verschillende persoonlijkheden overweg. Dat maakt dat ik elke dag met plezier opsta om te gaan werken. Ik leid een team van zo’n vijf mensen. Ik maak de planning, coach hen en analyseer dagelijks de verkoopcijfers van ons filiaal. Daarnaast sta ik ook mee op de vloer. Bel&Bo is een familiebedrijf waar iedereen gelijk is. Onze klanten voelen dat ook zo aan. We hebben veel vaste klanten die we met de voornaam aanspreken. Ons doel? De perfecte outfit samenstellen voor een betaalbare prijs. We willen een echte boetiek-ervaring creëren en dat appreciëren onze klanten. Daarvoor doe je het natuurlijk!"

mijn verhaal

Axel District manager

Axel is sinds vijf jaar district manager (DM). Hij fungeert als schakel tussen de winkels en het hoofdkantoor. Axel: "Ik ben verantwoordelijk voor het behalen van de KPI’s van mijn zestien winkels. Ik waak erover dat het winkelconcept in elke winkel klopt. Daarnaast ben ik ook coach en luisterend oor. Het is echt belangrijk dat mijn medewerkers vertrouwen in me hebben. Voor minder doe ik het niet. Gemiddeld bezoek ik zo’n twee à drie winkels per dag en ben ik dus zo goed als constant onderweg. Daarnaast organiseer ik openingen van de winkels in mijn regio en komen we één dag per maand samen met de andere DM’s op het centraal kantoor om onze resultaten en ervaringen te bespreken. Het onderlinge contact, maar ook dat met de andere collega’s is heel nauw. Ik koos bewust voor Bel&Bo omwille van het Belgische karakter. Ook duurzaamheid ligt me nauw aan het hart. Ik kan me 100% vinden in de waarden van Bel&Bo en ben fier op ons lidmaatschap bij Fair Wear Foundation."

mijn verhaal

Evelyne IT-medewerker

Evelyne werkt sinds 2002 voor Bel&Bo. Ze zag het familiebedrijf exponentieel uitbreiden, maar ze voelt zich nog steeds op haar plaats als IT-medewerker: "Ik programmeer en optimaliseer onze IT-toepassingen. Dat gaat van ons intern CMS-systeem tot de webshop etc. … Dit luik is heel technisch van aard, maar daarnaast geef ik ook support aan al onze gebruikers. Hoewel ik mijn dag nooit perfect op voorhand kan inplannen, houd ik van de variatie en het contact met de collega’s. Ik werk dichtbij huis en mijn functie is makkelijk combineerbaar met mijn gezinsleven. Ik vind het fantastisch in een open landscape te werken waar iedereen mekaar kent en er een open sfeer heerst."

mijn verhaal

Daisy fit coördinator

Daisy werkt al vijf jaar als fit coördinator dameskleding op de kwaliteitsafdeling. In een team van vijf collega’s gaat zij dagelijks de krappe deadlines aan, maar wel doorspekt met een flinke dosis werkplezier. Daisy: "Ik sta in voor het op punt stellen van de pasvorm. Die moet voldoen aan onze basismaten, maar ook de afwerking moet tiptop in orde zijn. We hebben nauw contact met de aankoop, de styling afdeling en onze leveranciers. Bel&Bo is ondertussen al een stuk gegroeid, maar toch telt elk individu. Ook in ons team kan ik steeds terugvallen op mijn collega’s."

mijn verhaal

Jennifer Grafisch designer

Jennifer is één van de jongste telgen bij Bel&Bo. Zij werkt al twee jaar als grafisch designer in het marketingteam. Ze vertelt graag over haar eerste werkervaring: "Ik ontwerp de tweewekelijkse folder en alle point-of-sale materiaal (cfr. posters, displays, …). Ik voelde me onmiddellijk opgenomen in de groep. De sfeer is open en er mag (moet) al eens gelachen worden. Bij Bel&Bo krijg je de kans om te leren en jezelf te ontplooien. Fouten worden natuurlijk niet aangemoedigd, maar ze worden ook niet afgestraft: de beste manier om creatief te blijven. Hoe goed je ook in je job bent, de persoonlijkheid van elke werknemer is minstens even belangrijk. Dat is de Bel&Bo-spirit."

mijn verhaal

Thomas medewerker picking

In 2014 deed Thomas vakantiejob bij Bel&Bo. Hij voerde daarna enkele andere jobs uit in het magazijn, maar is vandaag medewerker op de picking afdeling. In zijn functie moet hij goed kunnen plannen en vooral logisch nadenken. Thomas: "Ik ben electromechanieker van opleiding, maar kan me echt uitleven bij Bel&Bo. Ik krijg de kans om mezelf te ontplooien en verschillende taken uit te proberen. De werkuren sluiten goed aan bij mijn privéleven. Met de collega’s lachen we heel wat af en de sfeer zit goed. Bovendien heb ik een goede band met de verantwoordelijken. Iedereen is hier gelijk."

mijn verhaal

Sarah HR officer

Sarah’s loopbaan bij Bel&Bo begon met een tijdelijk contract. Ondertussen werkt ze al twee jaar als HR officer. Ze is een enthousiaste jongedame voor wie geen uitdaging teveel is. Sarah biedt ondersteuning aan haar collega’s bij de payroll en bij rekrutering en selectie. Sarah: "Mijn job is grotendeels administratief, maar is tegelijk ook heel sociaal. Zo help ik mee met HR-evenementen, heb ik veel contact met de collega’s in de winkels en de andere afdelingen. Ik kreeg de kans mezelf te ontplooien en ervaring op te doen in alle domeinen van HR. Ik vind het aangenaam werken in de open office omgeving waarin ook de directieleden hun plaatsje hebben. Die open en down-to-earth structuur vind ik een echte verademing."

mijn verhaal