SO GOOD SO YOU AAN -10%  Voorwaarden

ECO WEDNESDAY: -10% OP SO GOOD SO YOU ARTIKELEN  Voorwaarden

Vind jij onze nieuwe collega?

Eén jaar lang gratis shoppen bij Bel&Bo! *

Help je ons in onze zoektocht naar een nieuwe collega? Verspreid dan de onderstaande vacatures in jouw netwerk van familie en vrienden óf deel de vacatures via sociale media. Wordt jouw kandidaat aangeworven? Dan schenken we jou 1 jaar gratis Bel&Bo kledij *.

Word jij onze nieuwe collega?

Hoe gaan we praktisch te werk ?

  1. Surf naar de vacature via de link en deel deze met je familie, vrienden en kennissen die je geschikt vindt voor de job.
  2. Vraag jouw kandidaat om online te solliciteren via de jobsite www.bel-bojobs.be én om in de rubriek ‘Motivatie’ jouw naam, adres en telefoonnummer op te geven. Enkel als dit meegeven wordt, maak je kans op de prijs!
  3. Is jouw kandidaat geselecteerd, dan wordt hij getoetst op zijn/haar geschiktheid voor de vacature op basis van vooropgestelde criteria.
  4. Bij aanwerving van jouw kandidaat word je persoonlijk op de hoogte gebracht.

(*) Je ontvangt een bundel waardebonnen met een totaalwaarde van €1000. Deze waardebonnen hebben een geldigheidsduur van één jaar en zijn geldig in alle Bel&Bo winkels. Bekijk het wedstrijdreglement.

Volg ons ook op onze social media-kanalen voor nog meer jobs!

Facebook    Instagram

Om onze website te verbeteren, gebruiken we functionele en analytische cookies. In deze cookies worden door jouw browser informatie van deze website en jouw voorkeuren opgeslagen.