Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen

Fleur, onze stagiaire marketing

Als je onze TikTok volgt, zag je haar wellicht al eens passeren. Een jong spring-in-‘t-veld dat geen trends uit de weg gaat. Dat is Fleur. Toen ze op zoek moest naar een stageplek, dagdroomde ze al snel van een bij een modebedrijf. “Toen ik bij Bel&Bo langskwam voor m’n sollicitatiegesprek, zat mijn gevoel direct goed. Ik kreeg, naast de traditionelere communicatiestage, ook de kans om de shoots mee te coördineren n.a.v. een zwangerschapsverlof. Ik had eerder al op een set gestaan voor modellenwerk, dus dat aspect sprak me enorm aan”, vertelt ze.

Een groot deel van haar takenpakket speelde zich dus af op onze shoots, de foto-opnames van onze tweewekelijkse folder en van de co-creaties met Evelien Van Hamme en Frances Lefebure. “Het was mijn taak om deze mee voor te bereiden: van de juiste kledij klaarhangen tot voor de attributen zorgen. ’s Ochtends verwelkomde ik de modellen en stelde ik ze op hun gemak, erna hielp ik hen mee klaarmaken en hield ik de planning mee in het oog”, zegt Fleur over haar stage.

“Daarnaast mocht ik ook een deel van het contentverhaal meeschrijven”, vertelt ze verder. “Ik nam de uitdaging aan om 30 dagen lang elke dag een TikTok te posten en kwam zo in de zotste trends terecht. Daarnaast hielp ik ook mee de Instagramfeed schrijven, SEO-omschrijvingen voor de webshop klaarzetten en brainstormen over toekomstige campagnes.”

Fleurs eerste werkervaring was meteen een zeer leerrijke. “Hoewel m’n opleiding vrij theoretisch is, vond ik het de max om nu alles in praktijk toe te passen”, zegt ze. “Het viel me ook op hoeveel tijd in alles kruipt, iets waar ik daarvoor nooit had bij stilgestaan. Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe verschillende mensen uit verschillende afdelingen samenwerken aan één iets. Iedereen maakt écht deel uit van Bel&Bo, dat gaat me vooral bijblijven. Op korte tijd kon ik een band creëren met het bedrijf, dus ik ga zeker de socials in het oog blijven houden om te zien hoe alles hier verdergaat.” 

Ook werken op onze #2 Great Place to Work?
Bekijk nu onze vacatures en ontdek of jouw droomjob ertussen zit. We leren je graag kennen!